Koningsnacht @ Castellumpop

vrijdag 26 april 2019 om 20:00 uur

Nog maar twee jaar geleden trad Van Beukenstein Classic Rock als 6-mans formatie op tijdens Koningsnacht bij Castellumpop. Achteraf zou het een van de laatste optredens blijken te zijn van zanger en frontman Cees Bergman, die korte tijd later ziek werd en veel te snel overleed.

Na een zoektocht naar een vervanger voor de onvervangbare Cees besloten de vijf overgebleven leden van Van Beukenstein om niet verder te zoeken, maar om gitarist Bram Bonarius de vocalen toe te vertrouwen. Zo bleef de vriendengroep, die nog hechter werd door wat zij de afgelopen twee jaar samen hebben meegemaakt, intact. En nu zijn ze er klaar voor om de Nederlandse podia weer te bestormen met hun weergaloze vertolkingen van pure classic rock songs. Van Deep Purple tot Van Halen. Van Boston tot Led Zeppelin. Van Crosby, Stills, Nash & Young tot Kansas. 

Zij zijn meer dan welkom in de feesttent op het Castellumplein in Valkenburg! Koningsnacht van Castellumpop begint op vrijdag 26 april om 20.00 uur en zal om 23.00 uur zijn afgelopen. De toegang is uiteraard gratis!

Informatie

Waar:
Castellumplein
2235 CP Valkenburg

Wanneer:
vrijdag 26 april
van 20:00 tot 23:00 uur

Door:
Stichting Castellumpop
www.castellumpop.nl

Entree:
Gratis

Locatie
ROUTE >

terug Fout melden
© 2020 Koningsdag KW! • Disclaimer