Koningsdag @ Castellumpop

zaterdag 27 april 2019 om 14:00 uur

Castellumpop is ook op Koningsdag op het Castellumplein te vinden. Inclusief tent, podium, licht, geluid en alles erop en eraan.

Vanaf 14.00 uur is het weer tijd voor de Kinderspeelmiddag. Een uurtje later begint het muziekprogramma. En hoe! We zijn er trots op dat de jeugd van Valkenburg’s Harmonie komt laten zien wat er aan muzikaal talent in Valkenburg rondloopt. De orkestklas en de blazersklas zullen de bezoekers een uur lang vermaken met heerlijke muziek in uiteenlopende stijlen.

Daarna is het tijd voor de Bootlegs. Zij hebben opgetreden op de allereerste Koninginnedag-editie van Castellumpop. Omdat het huidige bestuur na Koningsdag afscheid neemt, wilden wij de Bootlegs heel graag nog één keer terugzien. Tegenwoordig spelen zij akoestisch, maar dat maakt de Bootlegs niet minder aantrekkelijk. Liefhebbers van het betere pop- en rockwerk mogen dit niet missen!

En dan is het podium helemaal voor The Big Beyond. Deze rock/pop band is voortgekomen uit de Muziekschool Katwijk. De Valkenburgse Roos Barnhoorn neemt de vocalen op zich. De band bestaat verder uit de gitaristen Noel Zwetsloot en Nick Parlevliet, drummer Jari Hoogerdijk en bassist Jaap van der Plas. Alhoewel The Big Beyond uit jonge muzikanten bestaat, hebben zij al wel behoorlijk wat ervaring. Zo speelden ze al tijdens de Kattukse nach, op Moods in the woods, en op Oranjerock. En straks dus tijdens het Koningsdagfeest van Castellumpop! Daar kunnen de bezoekers genieten van covers van onder anderen Amy Whinehouse, U2, Coldplay en nog veel meer. En wie weet brengen ze ook iets van hun eigen werk op het podium!

Rond de klok van 20.00 uur mogen wij een grootheid uit de Nederlandse muziekgeschiedenis verwelkomen: Peter Koelewijn. Wie kent zijn muziek niet? De sprong in het duister, KL204 (als ik God was), Klap maar in je handen, Alice, who the x is Alice en natuurlijk Kom van dat dak af. Een feest der herkenning voor iedereen tussen de 18 en de 88!

Castellumpop 2019 wordt ook dit jaar afgesloten door een weergaloze DJ. Dit keer hebben we gekozen voor Jody Bernal. Ja, je leest het goed. Jody is natuurlijk vooral bekend als zanger met wereldhits, waarvan Que Si, Que No de grootste is. In de loop van de tijd is hij zich meer gaan interesseren voor het DJ-werk en het produceren van muziek. Als DJ heeft hij inmiddels grotere festivals gedaan, zoals het Valtifest Festival en het Solar Festival. Zijn stijl: urban, latin en hiphop. Lekker toegankelijk en natuurlijk super om er een mooi feestje van te maken! En als het feestje mooi genoeg is, heb je kans dat Jody ook de microfoon nog grijpt om ‘even’ Que Si, Que No live te doen.

Om 22.00 uur komt Koningsdag 2019 tot een einde.

Informatie

Waar:
Castellumplein
2235 CP Valkenburg

Wanneer:
zaterdag 27 april
van 14:00 tot 22:00 uur

Door:
Stichting Castellumpop
www.castellumpop.nl

Entree:
Gratis

Locatie
ROUTE >

terug Fout melden
© 2020 Koningsdag KW! • Disclaimer