Ronde van Katwijk - Volwassenen

zaterdag 27 april 2019 om 09:30 uur

Al weer voor de 41ste maal organiseert de Oranjevereniging Katwijk aan Zee in samenwerking met Atletiek Vereniging Rijnsoever deze recreatieve hardloopronde door het dorp. Het evenement telt jaarlijks niet alleen vanuit Katwijk, maar ook vanuit de regio een groot aantal deelnemers. Aangemoedigd door vele toeschouwers , familie en vrienden gaan weer ruim 1200 lopers van start voor deze sportieve loop rondom Katwijk aan Zee.
Schrijf je daarom ook in voor deze veel besproken ronde en start Koningsdag op een sportieve manier.

Inschrijven

De voorinschrijving is mogelijk vanaf 10 April bij Running Center Katwijk Princedwarsstraat 2A en ook bij Saton Optiek Princestraat 38 in Katwijk. Kosten voorinschrijving: € 8,00. Inschrijven op Koningsdag 27 april a.s. kan tot tien minuten voor de start op de Boulevard t.h.v. de Voorstraat. Kosten: € 9,00.

Start

Alle volwassen deelnemers ontvangen een T- shirt, zolang de voorraad strekt, als herinnering aan de 40ste Ronde van Katwijk.
De start is op de Boulevard t.h.v. de Voorstraat. Aanvang: 09.30 uur.

Route

Boulevard, Rijnmond, Binnensluis, Hoorneslaan, Biltlaan, Kon. Julianalaan, Boslaan, Parklaan, Drieplassenweg, Vuurbaakplein, Boulevard, finish. De route is onder voorbehoud van werkzaamheden aan de weg. Mogelijke afwijking van de voorgeschreven route wordt kenbaar gemaakt.

Finish

Na afloop van “de Ronde” ontvangen de lopers op vertoon van hun startnummer een consumptie beschikbaar gesteld door Strandpaviljoen Zee en Zon. Voor de 1ste, 2de en 3de plaats in de categorie dames/heren zijn geldprijzen, beschikbaar gesteld door de Oranjevereniging Katwijk aan Zee.

Parkeren

Voor parkeren kunt u gebruik maken van de nieuwe parkeergarage Zeezijde welke van de noordelijke ingang bereikbaar is.

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door: Saton Optiek, Strandpaviljoen Zee en Zon en Running Center Katwijk.

Informatie

Waar:
Boulevard thv de Voorstraat

Wanneer:
zaterdag 27 april
van 09:30 tot 10:30 uur

Door:
Oranjeverening Katwijk aan Zee
www.ovkatwijkaanzee.nl

Entree:
Zie omschrijving

Locatie
ROUTE >

terug Fout melden
© 2020 Koningsdag KW! • Disclaimer