RABO Oranjetour

zaterdag 11 mei 2019 om 10:00 uur

Zaterdag 11 mei 2019 gaan we voor de veertiende keer rijden met de Oranjetour.

De Oranjetour is een dag vol activiteiten voor kinderen met een beperking met als afsluiter een rondrit in een bijzondere auto door de Duin- en Bollenstreek. Dit wordt mogelijk gemaakt door donaties van o.a. Rabobank Katwijk- Leiden en Fonds 1818.

We doen dit al heel lang en weten uit ervaring dat 90 kinderen en jongvolwassenen met een beperking weer een mooie dag gaan beleven. Het thema is deze keer Ridders en Prinsessen.

De deelnemers worden vanaf 10:00 uur ontvangen in de het gebouw van jongerencentrum SCUM.

In de het Jongerencentrum worden zij door onze vrijwilligers welkom geheten met een hapje en een drankje. Het feest barst direct los want de DJ Arie van Rooijen is aanwezig om de beentjes van de vloer te krijgen.

Vervolgens is er een interactieve show met clown en als afsluiter gaat lokale beroemdheid Arie Nijgh proberen om het dak er weer af te laten gaan.

De chauffeurs worden ontvangen met een heerlijk kopje koffie en een lekkere “Kattuks Knippie”. Uiteraard zal het broodje haring en de lekker gebakken kibbeling voor onze fantastische chauffeurs, die uit het hele land belangeloos aan de Oranjetour deelnemen, niet ontbreken.

Wij hopen weer op een fantastische dag voor deelnemers, chauffeurs en vrijwilligers.

Informatie

Waar:
SCUM gebouw
Noordduinseweg 3
2221 BL Katwijk

Wanneer:
zaterdag 11 mei
van 10:00 tot 15:00 uur

Door:
Oranjevereniging Katwijk aan Zee
www.ovkaz.nl

Locatie
ROUTE >

terug Fout melden
© 2020 Koningsdag KW! • Disclaimer