Oranjeconcert: Zing voor de koning!

vrijdag 26 april 2019 om 20:00 uur

Op D.V. vrijdagavond 26 april kunt u genieten van een bijzonder Oranjeconcert. Deze avond zal het Herv. Geref. Katwijks Mannenkoor Eben-Haëzer o.l.v. Hugo van der Meij een gevarieerd palet aan muziek aanbieden, waaronder prachtige geestelijke liederen, maar natuurlijk ook bekende Oranje-liederen zoals Piet Hein, De Waldhoorn en Mijn Nederland. Hendrik van Veen neemt deze avond de  begeleiding voor zijn rekening achter het grote van den Heuvel-orgel. Ook zal hij een Oranje-improvisatie verzorgen, iets waar we veel van kunnen verwachten.

Ook wordt de koorzang, en de samenzang begeleid door een professioneel brass-ensemble, genaamd: “Amazing Brass”. Dit ensemble, bestaande uit 4 blazers, zal ook 2 instrumentale intermezzo’s voor hun rekening nemen. Daarnaast wordt er ook medewerking verleend door de Bovenstemgroep Katwijk, een prachtige aanwinst voor de samenzang! Ds. L. A. den Butter uit Rijnsburg zal de avond openen en sluiten, en wethouder J. Knape zal een korte toespraak houden.

Het concert begint officieel om 20:00 maar de deur is al open om 19:15 want vanaf 19:45 zingen publiek en koorleden samen alvast een aantal vaderlandse liederen. Er wordt gecollecteerd voor stichting Kerk in Actie.

Kosten

Als u online reserveert via www.korenindekerk.nl krijgt u korting.
- Volwassenen € 8,00 (aan de deur € 10,00)
- Kinderen tot 12 jaar: € 3,00 (aan de deur € 5,00)
- Gezinskaart (2 volw. en 2 kinderen): € 17,50 (incl. online korting)

Informatie

Waar:
Nieuwe Kerk
Voorstraat 79
2225 EM Katwijk

Wanneer:
vrijdag 26 april
van 20:00 tot 21:45 uur

Door:
Herv. Geref. Katwijks Mannenkoor Eben-Haëzer

Entree:
Zie omschrijving
Kaarten beschikbaar via: http://https://www.korenindekerk.nl

Locatie
ROUTE >

terug Fout melden
© 2020 Koningsdag KW! • Disclaimer