Montmartre aan Zee

zaterdag 27 april 2019 om 11:00 uur

De creatieve markt voor jong en oud!

Diverse kunstenaars van het regionale Kunstenaars Collectief KuCo laten daar op zaterdag 27 april hun bijzondere kunstwerken en andere creatieve uitingen zien. Een aantal van hen is “en plein air” aan het werk.

Er is ook van alles te koop. Dus voor een uniek stukje kunst, hetzij klein of groot, ben je op Katwijks Montmartre aan het juiste adres. Een bijzonder cadeau voor jezelf. Of om iemand mee te verrassen. Wil je zelf ook creatief aan de slag? Ook zijn er diverse GRATIS workshops te volgen voor jong en oud.

  1. Voor kinderen vanaf 8 jaar is er een Kinderschilderworkshop onder begeleiding van Tineke van Amsterdam. Op een echt schildersdoek kan je een mooi Koningsdag schilderij maken., Er zijn voorbeelden aanwezig  maar je mag ook zelf iets verzinnen.
  2. Bij Caroline den Haan van Diezain creatieve workshops kan je een hanger voor aan een ketting maken van Powertexklei. Een workshop voor alle leeftijden.
  3. Ook heel leuk is de kleurrijke workshop “mozaïek je eigen Koninklijke tegeltje” onder begeleiding van Trudi Huigen.
  4. Nieuw dit jaar is de workshop “weven” Maak je eigen werkstuk op een weefgetouw. Textielkunst is helemaal in!

Deze markt en de gratis workshops worden u aangeboden door de Oranjevereniging Katwijk aan Zee is samenwerking met KunstenaarsCollectief KuCo (www.KuCo.nl)

Informatie

Waar:
Schoolplein Farèlschool
Koninginneweg 38
2225 HK Katwijk

Wanneer:
zaterdag 27 april
van 11:00 tot 15:00 uur

Door:
Oranjevereniging Katwijk aan Zee & KunstenaarsCollectief KuCo
www.kuco.nl

Locatie
ROUTE >

terug Fout melden
© 2020 Koningsdag KW! • Disclaimer