Koningsdag Familiefeest

zaterdag 27 april 2019 om 10:00 uur

Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn organiseert op Koningsdag, zaterdag 27 april, een groots familiefeest op De Turfmarkt, dat om 10.00 uur begint met een optreden van Harmonie Katwijk.

Programma

10.00 - 11:15 uur | Optreden Harmonie Katwijk
Zingen van het Wilhelmus. In De Roskam kunt u op de televisie’s kijken naar het bezoek van de Koninklijke familie. U hoeft dus niets te missen.
Opening van het terras van De Roskam Voor koffie en oranjegebak, een frisje of een biertje. Ook snackbar De Relus zal aanwezig zijn voor de lekkere trek.

10.00 uur | Mastklimmen op de Turfmarkt
“Wie haalt de prijzen uit de mast, klim naar boven en sla je slag”.

10.00 uur  | Inleveren kleurplaat uit het programmaboekje
Op 27 april tot 12.00 uur inleveren bij de wedstrijdleiding voor De Roskam. De prijswinnaars worden om 13.15 uur op De Turfmarkt bekendgemaakt, waar ook de prijzen worden uitgereikt. Zorg wel dat je aanwezig bent, want anders gaat de prijs naar iemand anders. De tekeningen worden opgehangen als een vrolijke versiering van het feestterrein.

10.00 uur | Start spellencircuit
voor de jeugd in drie leeftijdscategorieën te weten: tot 4 jaar, 4 t/m 7 jaar en 8 t/m 12 jaar.

11.00 uur | Springkussens op de Rijnstraat
Er zullen een aantal grote luchtkussens worden opgesteld op de Rijnstraat. Op de Turfmarkt is voor de allerkleinsten een speelplein ingericht. De springkussens blijven staan tot 18.30 uur.

11.00 uur | Penaltyschieten achter de Roskam
Voor het penaltyschieten dient te worden ingeschreven bij de wedstrijdleiding.

12.00 uur | Einde van de kinderspelen en inleveren van de spelkaarten.
Bij het inleveren van de spelkaart krijgen de kinderen iets te drinken, een zakje chips en een herinnering aan deze Koningsdag.

12.30 uur / 13.15 uur | Optreden van DC Dance
Wij zijn een dans- en theaterschool die er voor iedereen is. Be Inspired, Be Educated, Be Motivated! Hier draait het om bij DC-Dance. Wij laten je kennismaken met dans en theater op een ongedwongen, informele en open manier met een scherp oog voor individueel talent. Dus, heb je er altijd al van gedroomd om te kunnen dansen als in videoclips, musicals of een klassieke balletvoorstelling? Of ben je gewoon op zoek naar een paar uurtjes ontspanning? Dan is DC-Dance de dansen theaterschool iets voor jou! www.dc-dance.nl of 071-408880

13.15 uur | Prijsuitreiking
van alle spellen en winnaars kleurplaten op het podium op De Turfmarkt.

13.00 uur | Start Fietstocht
Om 13.00 uur kunt u weer starten met de 31e  gezinstocht van de gezamenlijke Oranjeverenigingen. Dit jaar is er weer een mooie fietstocht uitgezet van zo’n 30 km. Deze route kunt u via fietsknooppunten volgen, zodat u niet bij elke straat moet kijken of u links, rechts of rechtdoor moet. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid een extra lus te fietsen van zo’n 18 km. Onderweg is er een stopplaats waar u iets kunt gebruiken. Inschrijven bij De Roskam a €2,50 p.p. Uiteraard krijgt u een herinnering aan deze gezellige middag.

14:00 - 18:30 uur | Turfpop

19.00 uur | Einde Familiefeest / Turfpop.

Aansluitend, Koningsnacht in de Roskam
Deze gezellige dag nog even afsluiten met een feestje in de huiskamer van Katwijk binnen. Na afloop van het feest buiten gaan we binnen nog even door, toegang is vrij.

Informatie

Waar:
Turfmarkt 2
2223 EH Katwijk aan de Rijn

Wanneer:
zaterdag 27 april
van 10:00 tot 19:00 uur

Door:
Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn
www.oranjeverenigingkatwijk.nl

Entree:
Gratis

Locatie
ROUTE >

terug Fout melden
© 2020 Koningsdag KW! • Disclaimer