Kindervrijmarkt

zaterdag 27 april 2019 om 07:00 uur

Zaterdag 27 april is, zeker ook voor de kinderen, een de dag die vroeg begint. Vanaf 07.00 gaat de jaarlijkse vrijmarkt weer van start.

Kinderen tot en met 14 jaar kunnen weer hun spullen verkopen die zij bij elkaar hebben verzameld. Opa’s Oma’s, ouders, buren, vrienden geef uw spullen die je niet meer gebruikt mee en laat de kinderen een zakcentje verdienen.

De kindervrijmarkt begint vanaf het Andreasplein en loopt verder via de Princestraat  en de Voorstraat. Let op i.v.m. gemeentelijke verordening alleen op de aangegeven plaatsen zoals op Andreasplein en midden gedeelte van de Princestraat!! Let wel het mogen alleen gebruikte artikelen zijn. Dus geen koopwaar die nieuw is, planten, bloemen etc. Daarnaast is het een KINDERMARKT. Hierop zal zeker gecontroleerd worden!

De verkoop start dus om 07.00 uur en stopt om 11.30 uur. De overgebleven spullen dienen opgeruimd te worden. In de Voorstraat (bij de Branding)) staat een door VLK-groep beschikbaar gestelde container, opdat we weer met een schone Princestraat de rest van de dag feestelijk kunnen vervolgen.

Informatie

Waar:
Diverse locaties centrum
Princestraat 1
2225 EX Katwijk

Wanneer:
zaterdag 27 april
van 07:00 tot 11:30 uur

Door:
Oranjevereniging Katwijk aan Zee
www.ovkaz.nl

Locatie
ROUTE >

terug Fout melden
© 2020 Koningsdag KW! • Disclaimer