Jeugd viswedstrijd

vrijdag 3 mei 2019 om 18:30 uur

Het verplaatsen vorig jaar van de jeugdviswedstrijd naar de thuisbasis van Hengelsport Ons Stekkie in de Zwaaikom te Katwijk bleek een groot succes. Reden temeer voor de Oranjevereniging om de samenwerking met deze sponsor op deze locatie te handhaven voor de komende Oranje viswedstrijd. Op vrijdag 3 mei zal de wedstrijd gehouden worden.

Vissers in de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar mogen een hengeltje uitwerpen. Geen hengel of geen ervaring? Geen probleem. We hebben voor het evenement hengeltjes beschikbaar die na afloop weer kunnen worden ingeleverd. Aan alles is gedacht door de organisatie. Voor de allerkleinsten zijn er zwemvesten beschikbaar.

BHV-ers en vrijwilligers zorgen ervoor dat het evenement in goede banen wordt geleid en dat er aan het water in de Zwaaikom genoeg handjes zijn om de vissers bij te staan en de veiligheid te waarborgen. Deelnemers die zich aanmelden bij Hengelsport Ons Stekkie krijgen gratis een portie maden en lokvoer.

Tijdens en na afloop van de viswedstrijd wordt er door de organisatie ook nog gedacht aan de inwendige mens. Wat drinken, wat hartigs en wat zoets van  ’T Smausje wordt gedurende de viswedstrijd kosteloos uitgedeeld want actief vissen maakt ook wel wat hongerig natuurlijk.

Er wordt gevist in twee categorieën. Namelijk van 4 tot en met 8 jaar en van 9 tot en met 14 jaar. In beide categorieën zijn drie prijzen te winnen en elke deelnemer gaat met een wel verdiende medaille naar huis. Schepnet en leefnet zijn  verplicht.

Voor de gevorderde vissers is het wenselijk dat dit door hen wordt meegenomen voor de beginnende visser zal de organisatie daarin voorzien. Om 18:30 wordt het startsignaal gegeven en om 20:00 uur het eindsignaal waarna aansluitend de prijsuitreiking zal volgen.

Pappa’s, mamma’s en opa’s en oma’s zijn natuurlijk ook van harte welkom in de Zwaaikom om hun kroos aan te moedigen. Voor hen heeft de organisatie koffie/thee of een frisje beschikbaar want aanmoedigen, blijkt uit ervaring, maakt dorstig.  Jij komt toch ook?

Informatie

Waar:
Hengelsport Ons Stekkie
Zwaaikom 5
2225 HX Katwijk

Wanneer:
vrijdag 3 mei
van 18:30 tot 20:00 uur

Door:
Oranjevereniging Katwijk aan Zee
www.ovkatwijkaanzee.nl

Locatie
ROUTE >

terug Fout melden
© 2020 Koningsdag KW! • Disclaimer