Huis van Oranje Muziekfestijn

zaterdag 27 april 2019 om 13:30 uur

Het Koningsfeest in Katwijk aan Zee is natuurlijk niet compleet zonder een muziekfeest. De feestlocatie is dit jaar in een FEESTTENT op het Strandplein, recht voor de Voorstraat. Het plein is voor Koningsdag omgedoopt tot “PLEIN VAN ORANJE”. Het is dé plek waar Koningsdag gevierd gaat worden. Plezier door muziek is het motto. Een keur van Dj’s, zangers en bands zullen de revue passeren.

Lekker uit je dak gaan met een keur van artiesten. De Oranjevereniging heeft dit jaar een perfecte beste Line ups.

Line-ups

Naast de vaste zangers van dit muziekfestijn, Patrick Messemaker en Arie Nijgh, de DJ's Martin Hus en Arie van Rooijen, kunt u volop genieten van het Live Trio The Coast met hits van John Denver, The Bee Gees, The Eagles, U2, The Stones veel Pop, Rock en Country.

Verder feesten en polonaise lopen mit Anton Aus Tirol; Het zeer populaire Apres Ski half uurtje en het Andre Hazes muziekkwartiertje. Ook gaan we terug in de tijd met een Creedence Clearwater Revivel Tribute. John C, de zanger “is” John Frogerty als hij Hits van CCR zingt, zoals Proud Mary, Whole stop the rain en Bad Moon Rising. Bewijs van hun kunnen is gegeven op Zwarte Cross, waar 15.000 mensen uit hun dak gingen.

Het wordt ook genieten met de Nederlandse Neil Diamand tribute zanger Marcel. Cracklin Rosie, I am I said en natuurlijk de grote hit Sweet Caroline.
Als kers op de oranjeslagroom taart, het Leidse trio Barry badpak. Zeer populair bij de jeugd. 

Nieuw dit jaar is ook dat u buiten de feesttent kunt genieten van muziek. Het bekende Katwijkse Trio ACE zal 2 uur lang optreden en u vermaken met muziek van o.a. Neil Young, Eric Clapton, The Beatles en nog veel meer.
Vanwege de weersvoorspellingen is dit optreden verplaatst naar Café The Pocket. Klik hier.

Kortom een feest voor jong en oud met muziek van Eddy Wally tot Happy Hardcore. De presentatie ligt in handen van Arie van Rooijen.

Informatie

Waar:
Feesttent Strandplein
Boulevard Zeezijde 19
2225 BB Katwijk

Wanneer:
zaterdag 27 april
van 13:30 tot 19:00 uur

Door:
Oranjevereniging Katwijk aan Zee
www.ovkaz.nl

Entree:
Gratis

Locatie
ROUTE >

terug Fout melden
© 2020 Koningsdag KW! • Disclaimer