ABBA TRIBUTE Huis van Oranje

donderdag 25 april 2019 om 20:00 uur

Wie kent niet “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma mia”, “Voulez vous” en “The winners takes it all”. Met 6 muzikanten garandeert ABBA TRIBUTE een spetterend avondvullend programma , met “ja, ik kende alle nummers” repertoire.

ABBA TRIBUTE is heel veel emotie (van vreugde tot verdriet)! Polyfone zang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA TRIBUTE. Samen met professionele licht- en geluidstechnici is ABBA TRIBUTE in staat om de sfeer van die tijd dicht bij het origineel te benaderen. De authentieke 70’s en 80’s (originele ABBA) outfit  tijdens de uitvoering maken de vertoning compleet.

Hoeveel de muziek van ABBA nog steeds mensen in vervoering brengt, is bewezen tijdens de concerten van ABBA TRIBUTE. ABBA TRIBUTE is geslaagd heel dicht bij het origineel te komen op muzikaal niveau. En wordt door de internationale pers gezien als een van de beste ter wereld te.

Een optreden voor meer dan 15.000 mensen in Helmond bewees dat ABBA TRIBUTE als geen andere band een fantastische sfeer kan neerzetten.

Informatie

Waar:
Feesttent Strandplein
Boulevard Zeezijde 19
2225 BB Katwijk

Wanneer:
donderdag 25 april
van 20:00 tot 00:00 uur

Door:
Oranjevereniging Katwijk aan Zee
www.ovkaz.nl

Entree:
Gratis

Locatie
ROUTE >

terug Fout melden
© 2020 Koningsdag KW! • Disclaimer